میزان سهم شرکت های تولیدکننده موبایل در بازار

وب سایت تک فارس - امید بصیری: بی شک نکات بسیار عجیب تری از اول شدن گلکسی اس ۸ به عنوان پرفروش ترین گوشی اندرویدی بازار در بازار ایالات متحده در سه ماهه قبلی وجود داشته است. شرکت تحقیقاتی Counterpoint از طریق منابع مختلفی اقدام به جمع کردن اطلاعات مختلف کرده است و تصویر دقیقی از بازار ایالات متحده در این ۳ ماه داده است.
 
 سهم هر شرکت تولیدکننده موبایلی در بازار چقدر است؟ 
 
اولین و مهم ترین نکته شاید این باشد که کساد بازار دیگر روز های آخر خود را می گذارند و مردم به دنبال به روز کردن گوشی های خود هستند و به همین دلیل بازار رشد ۱۴ درصدی سال به سال را در این ۳ ماهه داشته است.
 
نکته جالب این است که از بین ۵ برند پر فروش بازار ایالات متحده در ۳ ماه گذشته یعنی شرکت های سامسونگ، اپل، ال جی، زد تی ای و آلکاتل (Samsung, Apple, LG, ZTE و TCL-Alcatel)، کمپانی زد تی ای بود که بیشترین رشد را در بازار داشت. 

این شرکت موفق شد تا حدود ۳۶ درصد گوشی های هوشمند بیشتری را در این ۳ ماهه به نسبت مدت زمان مشابه سال قبل بفروشد. تمامی این دستاورد ها در حالی است که این شرکت به نسبت دیگر رقبای چینی خود یعنی هوآوی و یا شیائومی فعالیت آن چنان زیادی در بازار ندارد و صرفا حضور موثری دارد.

وقتی که بحث ۲ غول دنیای گوشی های هوشمند یعنی سامسونگ و اپل می شود، آن ها موفق شدند تا سهم خود از بازار ایالات متحده را به بیش از ۶۰ درصد برسانند که البته سهم هر کدام از شرکت های مخابراتی ایالات متحده در این مسئله متفاوت بود. برای مثال شرکت وریزون بیش از ۸۰ درصد تمامی گوشی های آیفون و گلکسی ها را به خود اختصاص داده است.
 
در مورد شرکت ال جی نیز باید گفت که علی رغم اینکه گوشی ال جی جی ۶ آن چنان عملکرد فوق العاده ای نداشته است اما فروش این شرکت را حدود ۱۵ درصد به لطف حضور گوشی های سری کی افزایش داده است. در مورد گوشی های مثل گوشی پیکسل شرکت گوگل و یا گوشی های شرکت موتورولا نیز می توان گفت که عملکرد زیاد خوبی نداشته اند اما می توانند به آینده امیدوار باقی بمانند چرا که:

” سهم فروش موتورلا حدود ۲ درصد کاهش داشته است اگرچه که فروش گوشی موتورلا موتو زد ۲ فورس(Moto Z2 Force) می تواند به افزایش این روند کمک بکند. بیشتر شرکت های مخابراتی برای فروش این گوشی ها بر روی ماژولار بودن باتری، اسپیکر ها و لوازم جانبی مختلف گوشی اتکا می کنند. عرضه این گوشی می توانند تاثیر بسیار بزرگی بر بازار بگذارد و سهم این شرکت را در بازار افزایش بدهد.
 
گوشی گوگل پیکسل نیز سهم ۰٫۳ درصدی از بازار را ایالات متحده در ۳ ماهه گذشته را داشت. عرضه گوشی موتو زد ۲ فورس می تواند باعث کاهش فروش گوشی گوگل پیکسل و سهم گوگل از بازار نیز بشود.” نظر شما درباره این خبر چیست!؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید!

مامور قلابی دادسرای نظامی دستگیر شد

خبرگزاری ایرنا:  رییس پلیس راه غرب استان تهران از دستگیری یک جاعل عنوان مامور دادسرای نظامی تهران خبر داد.

 سرهنگ حامد محمودی افزود: این کلاهبردار که با در دست داشتن کارت شناسایی جعلی دادسرای نظام به پلیس راه تهران قم مراجعه کرده و قصد ترخیص یک دستگاه پژو ٢٠٦ را داشته، با هوشیاری فرمانده پاسگاه تهران قم تحویل کلانتری می شود.
 
وی اضافه کرد:هویت اصلی این جاعل که کارت شناسایی فردی به نام م ز، مامور دادسرای نظامی تهران را همراه داشته، پس از استعلام به عمل آمده، مشخص شده و برابر هماهنگی های به عمل آمده با دادسرای نظامی تهران مقرر شد نامبرده تا تعیین تکلیف و مراجعه نیروهای حفاظت اطلاعات دادسرای نظامی تهران تحویل آن کلانتری شود و از طریق دادگاه بخش آفتاب فعلا اقدامات اولیه انجام شود. بنابراین نامبرده به همراه مدارک جعلی تحویل نماینده کلانتری شد.
 
رییس پلیس راه غرب استان تهران افزود: این خودرو به دلیل داشتن خلافی به مبلغ ٤ میلیون و ٥٠٠ هزار تومان، توقیف شده بود.
 

سرهنگ محمودی اضافه کرد: پس از مراجعه این فرد برای ترخیص خودرو، سرهنگ دوم کاظمی، پلیس راه آزادراه تهران-قم به حرکات او مشکوک شده و پس از تحقیقات بیشتر و استعلام از دادسرای نظامی تهران، همکاری نامبرده با این مجموعه رد و معلوم شد فردی با این مشخصات در آن مجموعه فعالیت نمی کند.

روزنامه جوان: موسوی و کروبی اعدامی اند

روزنامه جوان با اشاره به بحثهای اخیر مطرح شده در باره حصر نوشت: رفع حصر یا به آزادی منجر می‌شود یا به محاکمه، اما پیش‌نیاز آن درک متقابل نظام و مخالفان حصر از چیستی مسئله است.

فهم نظام با اصلاح‌طلبان از چرایی حصر 180 درجه متفاوت است و با این تفاوت حداکثری رسیدن به راه‌حل واحد و مشترک ناممکن است. اصلاح‌طلبان بر این باورند که حصر رسانه‌ای این افراد از سوی نظام برای پیشگیری از احتمال تکرار آن حوادث تلخ است و بعضاً به صورت تلویحی می‌خواهند از نظام نگرانی‌زدایی کنند و از قاعده «شتر دیدی ندیدی» استفاده می‌کنند، اما به نظر می‌رسد حصر این افراد از خاستگاه نظام نه صرفاً برای پیشگیری از تکرار ماجراهای تلخ است، بلکه به دلیل پیشگیری از اعدام است.
 
وقتی جرم این افراد را در یک بسته قضایی در اختیار حقوقدان قرار دهید، طبق قانون مجازات اسلامی گزینه‌ای جز اعدام نخواهد گفت و بدیهی بودن جرم، تشکیل دادگاه را صرفاً به مثابه «تشریفات قضایی» نشان می‌دهد، اما نظام به پاس زحمات این افراد برای گذشته کشور، مصلحت را در تقلیل جرم به «حصر رسانه‌ای» دانسته است، لذا اصرار اصلاح‌طلبان به رفع حصر با توجه به جرم این افراد، الزاماً به آزادی منجر نخواهد شد و ممکن است نظام با لبیک به خواسته اصلاح‌طلبان پایان حصر و شروع محاکمه را آغاز کند که شاید ناخوشایندتر از امروز باشد.
 

اگرچه اکنون هم بخشی از اصلاح‌طلبان که در معارضه با نظامند، نان حصر را چرب‌تر از نان رفع حصر می‌دانند و به طریق اولی اعدام را آورده بهتری برای خود می‌دانند. بدون تردید بخش خارج از نظام اصلاحات اعدام را مطلوب خود و آن را به مثابه «مسئله‌ای بحران‌ساز» برای نظام و قابل بهره‌برداری می‌داند. این جماعت که آرزویی جز تولید بحران برای نظام ندارند منتظر اعدام هستند و عوایدی را برای خود در فردای آن تعریف کرده‌اند.
 
آنان خونخواهی را برای معارضه با نظام مفیدتر از مطالبه رفع حصر می‌دانند. اگر آنان دلسوز این سه نفر هستند و در این مسئله صداقت دارند نظام را به سمت اعدام هل ندهند. اگر اصلاح‌طلبان دنبال رفع حصر (آزادی) بودند، حتماً به صورت رسمی و علنی تکلیف خود را با طرح دروغین تقلب و شعارهای مطروحه علیه نظام و انقلاب در خیابان‌های تهران روشن و اعلام برائت می‌کردند.